9. Česko – Slovenské RE/MAX Convention 2015

Convention je tradiční výroční konference společnosti RE/MAX, která je určena všem frančízantům a makléřům RE/MAX z České a Slovenské republiky. V dubnu se konalo v pořadí již deváté Convention. Výroční setkání má dlouholetou tradici i v zahraničí.

Letos poprvé bylo rozděleno do dvou dnů. První den byl zaměřen na vzdělávací workshopy, kde přednášeli významní speakeři a motivátoři. Návštěvnost byla velmi úspěšná.

Hosté byli ubytování především v Clarion Congress hotelu v Ostravě, kde se konal program v pátek, a v hotelu Park Inn. Z těchto hotelů byl účastníkům zajištěn odvoz z vlakového nádraží a druhý den přeprava mezi Dolní oblastní Vítkovic a hotely.

V pátek 25. 4. se program přesunul do multifunkční haly Gong, kde se během ranních hodin zbylí účastníci zaakreditovali a poté se rozešli na své workshopy. Po obědě pokračoval program společnou konferencí v hlavním sále.

Ve vstupní hale byl prostor pro partnery, kteří se prezentovali po celý den včetně večera. Po konferenci se všichni dopravili zpátky do hotelů, alby se mohli připravit na slavností galavečer. Hlavním bodem večerního programu – galavečeru bylo udílení cen za nejlepší dosažené výsledky během uplynulého roku. Hodnotné ceny předával slavný sportovec Roman Šeberle. Odpolední a večerní část moderoval Petr Lesák, který také za asistence nejvyššího vedení předal šek s částkou cca 100.000,- Nadaci Terezy Maxové, se kterou RE/MAX zahájil v letech 2014 spolupráci. Jako doprovodný program během večera bylo bubnové uskupení Neopercussio a na after party zazpíval i šoumen Michal David.

Datum akce:   24. – 25. 4. 2015 (pátek – sobota)
Místo konání: Clarion Congress hotel Ostrava a multifunkční hala Gong
Počet osob:    cca 690

« z 2 »